Django con

2019

Michael Kors Älykellot

Lähettänyt on kesä 16, 2018

Michael Kors Älykellot

Michael Kors on tunnettu merkki maailmalla luksus koruista, kelloista, kengistä ja varsinkin laukuista. Klassisesti merkin alullepanija on nimensä mukaisella merkillä lähtenyt suunnittelemaan naisten vaatteita. Nyt uuden teknologian ja puettavan teknologian myötä on myös tämä merkki-talo lanseerannut omat älykellonsa markkinoille. Hieno puoli näissä on se, että ne ovat oikeasti erottuvia ja kauniita kelloja oikealta merkki-kello valmistajalta ja ei tarvitse siis olla muotoilultaan tai muuten vain ulkokuoreltaan niin sporttisia kuten nykyiset kilpailijat, joiden älykelloista löytyy toinen toistaan sporttisempaa mallia mutta ei mitään korun kaunista tai korumaista. Voisikohan tönkkö design johtua siis siitä, että älykellojen valmistajat ovat kopioineet ideaa aktiivisuusrannekkeiden maailmasta. No oli miten oli, tämä muutos on toivottu ja nyt myös muun muassa Samsung on panostanut uusiin älykelloihinsa varsinkin tuon designin kautta ja lanseerannut myös omat uudet myös naisille ja pienempään käteen sopivat älykellot. Apple on myös julkaisut uusia malleja, mutta heidän kellonsa eivbät kuitenkaan miellytä perinteisen koru-kellon hankkijaa sillä neliskulmainen malli ei pue kaikkia. Apple siis tulee hyvin luultavasti jäämään ulkonäöllisesti kilpailussa niin Michael Korsille kuin Samsungillekin älykellojensa puolesta, sillä monet ja valtaosa varmasti kokee haluavansa perinteisemmän korumaisen pyöreän kellon kuin tuon neliömallisen aktiivisuusrannekkeen näköisen kello ellei he sitten lanseeraa omaa korumaisempaa malliansa myöhemmin tulevaisuudessa.

Älykellon ominaisuudet

Michael Korsin Runaway älykellossa on paljon ominaisuuksia, joita edes kilpailijoilla ei ole. Heidän sovelluksen järjestelmä on Googlen oma kehittämä älykello sovellus, jonka ominaisuudet takaavat kelloon monipuolisen kattauksen erilaisempia palveluita ja ominaisuuksia. Se yhdistettynä kauniiseen ulkokuoreen on lyömätön yhdistelmä. Kosketusnäyttö, 390 x 390 resoluutio ja 1,19 tuuman näytön kelloon saa vaihdettua näytön alkukuvaa ja siinä on 24 tunnin akun kesto. Älykello latautuu tunnissa täyteen, joten se on erittäin hyvä akun kestoltansa verrattuna kilpailijoiden malleihin. Käyttöjärjestelmä on Wear OS by Google ja kello sopii yhteen niin Android kuin iOS pohjaisten käyttöjärjestelmien kanssa. IPhone 5 tai iOS 9,3 tai uudempi kelpaa tälle älykellolle ja Androidista 4.4 päivityksestä eteenpäin järjestelmille. Go edition Androidissa ei sovellu tämän kellon kanssa yhteen tai kellon järjestelmä ei tue tätä käyttösovellusta. Kellossa on muistia 512 mega-bittiä ja siitä löytyy sensorit niin kävelyaskelien mittaukseen, sydämenlyöntien mittaamiseen, GPS-sensori kuin NFC, joka tarkoittaa mobiilimaksun sensoria. Kello siis mittaa sykkeesi ja aktiivisuutesi ja se on helposti kustomoitavissa. Siihen saadaan älypuhelimen ilmoitukset näkymään näytöllä ja se on vedenkestävä. Sillä voi tehdä maksuja ja maksaa mobiilimaksua tukevissa maksupaikoissa ja irrotettavien ja muokattavien hihnojensa takia siihen voi vaihtaa erilaisia erikseen myytäviä muitakin Michael Korsin kellojen hihnoja. Toki universaalin kiinnittämisen myötä siihen voi myös hankkia minkä tahansa muunkin kellon tai kello valmistajan hihnat.

Älykellon ominaisuudet

Sofie älykello

Toisessa mallissa kyseiseltä valmistajalta on myös omia uniikkeja mahdollisuuksia ja ominaisuuksia. Tällä kellolla voit tekstata suoraan älykellosta, voit kysyä apua ja keskustella älypuhelimien puheentunnistuksen kanssa tai Google Assistantin kanssa. Saat kelloosi suoraan kalenteri ja herätysmuistutukset ja vaikkapa suoran kääntäjän tiukkoja tilanteita varten, jolloin kieli ei ole tuttu. Kellon IP luokitus on todella kova 67 joka tarkoittaa, että kello on niin veden kuin pölynkestäväkin kansainvälisillä standardeilla mitattuna. Tässä kellossa ei kuitenkaan ole mobiilimaksamisen kykyä eikä myöskään GPS-sensoria ja siksi edullisempi sekä hieman kevyempi versio. Molemmat kellot ovat suunniteltu niin miehille kuin naisillekin ja ovat samaa hintaluokkaa kuin Applen tai Samsungin älykellotkin. Google on siis erittäin varteenotettava kilpailija tällaisessa kun ovat saaneet kovan merkkibrändin nimen taakse omat sovelluksensa. Yhteistyössä on voimaa ja tämän kokonaisuus vaikuttaa joka puolin kovin lupaavalta kaksikolta.