Django con

2019

Langatonta Pelaamista!

Lähettänyt on huhti 5, 2018

Langatonta Pelaamista!

Langattomat hiiret, kuulokkeet ja pelinäppäimistöt eivät ole saaneet hyvää kaikua ja markkinarakoa pelituote maailmassa, sillä vasteaikaa ja langattomien tuotteiden viivettä pelätään yhä. Nykyään muun muassa Logitech on tuonut kuitenkin markkinoille langattomien pelituotteiden kirjon ja kovasti uskaltavat vaikuttaa pelaajat siihen, että viivettä tai vasteaikaa ei  heidän langattomissa pelihiirissä tai näppäimistöissänsä ole tekniikan suhteen. Lightspeed-teknologia, jota on Logitechin oma teknologia langattomille pelihiirille ja näppäimistöille tuo suoristuskykyyn selkeän eron. Näissä tuotteissa on panostettu siihen, että ennen langattomissa tuotteissa olevat viiveet eivät enää vaikuta ja entiset ongelmat yhdistettävyyden kanssa ratkeavat. Pelaajalle tärkeimpiä ominaisuuksia on tarvikkeiden laatu suoraan vasteajassansa ja siinä suoriutuminen on usein ollut esteenä langattomien laitteiden hankinnassa, mutta ei ole enää!

Maailman paras pelihiiri

G Pro langaton pelihiiri tituleerataan maailman parhaaksi pelihiireksi. Ylivoimaisen suoristuskykynsä G Pro hiiri hakee Lightspeed-teknologian ja Hero-tunnistimen yhdistämisestä. Hiiressä on 16000 DPI resoluutio ja 400 IPS nopeus. Vasteajaltaan tämä pelihiiri voittaa kaikki vastustajansa eli siinä on vain 1 ms vasteaika. Vasteaika tarkoittaa sitä, kuinka nopeasti pikseli muuttuu tummasta kirkkaaksi ja takaisin. Mitä parempi vasteaika eli lyhempi millisekunneissa, sitä parempi hiiri on pelaamiseen ja sitä parempi on kuvanlaatu. Liike lyhyellä vasteajalla on sulavampaa. Hiiren voi kääntää joko vasen tai oikeakätiseksi vaihtamalla nappuloiden paikkaa. USB-latauksella varustetussa hiiressä riittää akku täyteen ladattuna jopa 60 tuntia. Hiiressä on mahdollisuus myös USB-liitäntään, mutta toimii langattomasti pienellä vasteajallansa. Kestävyydeltään hiiren kerrotaan kestävän yli 50 miljoonaa klikkausta ja se sisältää myös valot. Hiiressä on myös muistia, jotta omia personoituja asetuksia voidaan tallentaa ja se on yhteen sopiva Windows 7:sta uudempiin Windows-koneisiin, macOS 10:11 tai uudempiin Applen käyttöjärjestelmiin sekä Chrome OS:ssään. Pelihiiren tueksi kannattaa hankkia myös Powerplay-hiirimatto, sillä se toimii myös langattomana laturina pelihiirille, jotka ovat yhteenkuuluvia maton kanssa. Eli tämä käytännössä tarkoittaa sitä, että hiiret latautuu pelaamisen aikana. Kaikki Lightspeed-tekniikalla varustetut hiiret toimivat yhdessä hiirimaton kanssa ja erillistä USB-vastaanotinta ei tarvita.

 

G613 langaton pelinäppäimistö

 

Pelinäppäimistön päivitysnopeus on kovassa syynissä tosi pelaajilla. 1 millisekunnin päivitysnopeus, korkeampi suoristuskyky ja huippunopea reagointiaika on tärkeitä. Tässä näppäimistössä on myös Bluetooth yhteys, Romer-G-kytkimet (joka tarkoittaa sitä, että näppäimet ovat todella tarkat ja aktivoituvat vain alle muutaman millin painalluksesta, mikä varmistaa sen, että näppäimen painallukseen ei kulu yhtään ylimääräistä aikaa. Vain kevyt pieni painallus riittää näppäimen reagointiin ja pohjaan asti tai painavaa painallusta ei tarvita), värilliset näppäimet ja 6 ohjelmoitavaa G-näppäintä. Eroa ei juurikaan siis suorituskyvyn puolelta ole verrattavissa markkinoilla tarjottaviin langallisiin näppäimistöihin, joten vasteajan puitteissa langattoman mallin hankintaa ei tarvitse pohtia. Kestoa näppäimistöllä on mitattu olevan noin 70 miljoonaa näppäinpainellusta ja mekaanisen näppäimistön yksittäisiä näppäimiä saa varaosina edullisesti ja suoraan valmistajalta. Laite yhdistetään Bluetoothin välityksellä eli perinteistä USB-portti liitäntä tapahtuu erillisen Lightspeed-tekniikalla täydennetyn USB-vastaanottimen kautta. Näppäimistön pariston kesto voi olla reippaasti yli vuoden. Näppäimistö ilmoittaa paristojen vaihdosta ajoissa ja näin ollen kesken tärkeän pelin paristot eivät pääse tyhjenemään. Voit liittää näppäimistöön useita laitteita, jopa kahdeksan eri laitetta kerrallaan ja näppäimistö on yhteensopiva niin Windowsin (8 tai uudempi), Mac OS X (10,2 tai uudempi), Chrome OS kuin älypuhelin ja tablettien käyttöjärjestelmienkin kanssa (Android 3.2 tai uudempi sekä iOS 10 tai uudempi).

Maailman paras pelihiiri